Tempera Custom Logo DOES not work for favicon

  • Author
    Posts
  • #127207
    Steven Roberts
    Power User

    yeah upgraded to Tempera 1.8.0 and edited the child theme as suggested and uploaded a jpg then a ico as custom logo and I still got the crappy wordpress logo in chrome and firefox header is set to clickable header image (per the client)

    Website: birdrocktacoshack.com

    #127208
    Steven Roberts
    Power User

    ok so I had to go into the god awful wordpress customizer (damn I hate that thing) and set the site icon voila favicon city baby

    #128168

    Hello,

    Same here as the Favicon disappeared, but I don’t have the skills to adjust this myself like Steve did. Can someone explain to me in a simple way how to adjust this?

    Why did it disappear under Header Settings anyway, what is the reason for this?

    Kind regards.
    Ann

    Website: www.focusmania.com

    #128172
    Steven Roberts
    Power User

    Anneke simply open the customizer under appearence and go into site identity i believe its there id double check for you but Im on my phone at the moment. you can easily set this yourself once in the customizer

    good luck
    holler back if you need help

    Cheers
    Steven

    #128186

    Hi Steve,

    Thanks for your reply. Maybe I have a problem because I don’t use the customizer, I tried, but unfortunately it didn’t work well with the content. So if you have another tip?

    Thanks in advance!

    Ann

    #128323

    Hi Steve,

    I thought way too hard, but luckily it wasn’t. The favicon is back, I’m very happy!

    Thanks again.

    Kind regards,

    Ann

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You need to log in to reply to this topic.