Home Menu Item Not Working

  • Author
    Posts
  • #73121

    I think I have something set up wrong, but I can’t see it. If I click on my logo to return to what I think is the home page all my post entries show up. However, when I click on the actual home page menu item, the page is blank.

    What do I have set up wrong? I set it up for my hoe page to be my most recent posts…

    Unfortunately my site is not live yet, it is still on a localhost, so I can’t give you a link to it. Hopefully I’ll have it live in a couple days, but thought it would be nice to have the home page working first…

    Web site is noted, though so you can check it out when it does come online.

    Website: nurturingourcreativity.com

    #73405
    Zed
    Cryout Creations Team

    Most likely the menu item titles ‘home’ is not the same as your actual homepage (the / link). Please have a look at our custom menu tutorial.


    If you like our creations, help us share by rating them on WordPress.org.
    Please read the available documentation and search the forums before posting.
    #76704

    Thanks for the link. I had an extra Home entry in my menu that was a sub-item. When I removed that and put the custom link item in its place everything started working. I had never noticed I made the mistake of adding and extra Home menu item.

    Sorry it took me so long to see this, for some reason I didn’t get a notification that someone had responded to my enquiry, even though I checked the box…

    Website: nurturingourcreativity.com

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Home Menu Item Not Working’ is closed to new replies.