Clsamom

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Presentation page changes not saving #77408

    Clsamom
    Participant

    I’ve tried resetting the presentation page to defaults and that doesn’t work either. Any other ideas? I’m wondering if I need to scrap this theme altogether.

    in reply to: Presentation page changes not saving #77372

    Clsamom
    Participant

    And those ampersands have always been there so they weren’t something I recently added and I’ve been able to update the presentation page at least until December when we made our last change. No changes since then. That save button is not working for me.

    in reply to: Presentation page changes not saving #77371

    Clsamom
    Participant

    Thank you for your response Zed. I exported the theme and searched and I did find 2 ampersand signs and deleted them from the theme settings. I was still unable to save the theme. I then made the change in the exported theme and tried to import it and that still doesn’t work. I’ve tried deleting all the info in all 3 text areas as well as the custom footer box (that was where the other & was located) and leave them blank and it will still not save. I am using the most recent version of Wordpess, Nirvana, and all my plugins are up to date. I’ve also tried deactivating a couple of my most recent plugins and that hasn’t helped either. Anything else I might be missing?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)