Issue after recent update

  • Author
    Posts
  • #55396

    I just updated the slider to the latest version. Unfortunately, all published sliders on my website now look different: There is way more whitespace below them and in the middle of that whitespace there’s now a big black dot.
    I have always opted not to add the caption with the slides by setting the ‘Base Font Size’ value on ‘0’. Is that’s what’s causing this problem now?

    On this link you’ll find an example of one of my sliders.

    Thanks in advance for letting me know how can it be fixed.

    Website: cosmopoliclan.com

    #55507

    Zed
    Cryout Creations Team

    I don’t see the indicated issue on your site now. Was it perhaps caused by leftover cached plugin resources from the previous version mixed with new styling?


    If you like our creations, help us share by rating them on WordPress.org.
    Please read the available documentation and search the forums before posting.
    #55514

    Hi Zed

    Thanks for getting back to me. It was indeed. Thanks for your input!

    Cheers!

    #55648
    This reply is private.
    #55649
    This reply is private.
    #55654

    Zed
    Cryout Creations Team

    @ncesareo, we’d need to be able to browse the site while the slider is active.


    If you like our creations, help us share by rating them on WordPress.org.
    Please read the available documentation and search the forums before posting.
    #55692
    This reply is private.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Issue after recent update’ is closed to new replies.