Cryout Creations » All Posts Thu, 22 Mar 2018 23:29:27 +0000 en-US <![CDATA[Reply To: Forum Search-Function Isn't Working]]> Wed, 07 Mar 2018 11:23:17 +0000 Zed Thanks for pointing that out. Forum search should work properly now.

]]> <![CDATA[Forum Search-Function Isn't Working]]> Tue, 06 Mar 2018 18:02:01 +0000 lyeaux Hello,

the Forum-Search Function isn’t working.
I searched for the words: “Video” and “Background Video” and as result I get:

I’m not seeing any linked threads/topics, but they’re given as seen as above.


]]> <![CDATA[Hello everyone]]> Sun, 19 Nov 2017 02:47:48 +0000 sollys19xx Hello everyone I am a member of the forum, very interested in the exchange of knowledge with people. My name is Wiliam, I’m 22 years old this year. Very happy to make friends with people. Thank you

]]> <![CDATA[Reply To: child theme]]> Fri, 21 Jul 2017 17:17:58 +0000 Zed If you’ve purchased support before August 2016, please follow the instructions to (re)obtain the child theme.

]]> <![CDATA[child theme]]> Tue, 18 Jul 2017 22:23:23 +0000 appsolutesuccessapps where do i find the most recent child theme for tempera? I have purchased the theme already but can not find the child theme download link>

Thank you


]]> <![CDATA[Reply To: Odd but I can't seem to see how to post a new topice]]> Mon, 08 May 2017 16:38:34 +0000 Zed The new topic form is displayed at the bottom of the (sub)forum.

]]> <![CDATA[Reply To: Odd but I can't seem to see how to post a new topice]]> Tue, 02 May 2017 18:56:17 +0000 terrytek I am having the same issue; cannot find a button to start a new topic even when I am in a subforum.

]]> <![CDATA[Reply To: Premium Support Migration]]> Wed, 15 Feb 2017 10:16:12 +0000 Zed I believe we have migrated your support service, but I am providing this answer for anyone else with the same question:
There is no automated confirmation for support migration as we handle all migrations manually. The procedure may take up to several days.

]]> <![CDATA[Premium Support Migration]]> Fri, 10 Feb 2017 08:16:48 +0000 Cecile Combe Hi

I’ve asked for Premium support migration 4 days ago and still no automated confirmation …
Could you check that ?
I really need to valide my premium account in order to open a support ticket.

Thanks a lot !

]]> <![CDATA[Reply To: Odd but I can't seem to see how to post a new topice]]> Sun, 05 Feb 2017 14:46:35 +0000 Zed You’ll need to navigate to the appropriate forum sub-forum (for the correct theme/service and category) to start a new topic.